Uutiset

Uusi talvitapahtuma Tampereelle: Muumimuseon taikatalvi tuo taikamaailman talven keskelle

Uusi talvitapahtuma Tampereelle: Muumimuseon taikatalvi tuo taikamaailman talven keskelle

 

Tove Jansson: Kansikuvapiirros kirjaan Taikatalvi, 1971. Muumimuseo, Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelma. ©Moomin Characters TM

Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma täyttää Sorsapuiston talvisella hauskanpidolla ja satumaisella valaistuksella lauantaina 3.3.2018 klo 14–21.
Taikatalvi-tapahtumassa Sorsapuistossa voi katsella muumi-animaatioita, laskea jäämäkeä, luistella Sorsalammella, ottaa vauhdit karusellissa ja nauttia kodan lämmöstä. Tampere Filharmonian salonkiorkesteri esittää elävää musiikkia pimenevässä talvi-illassa, ja koko puisto puetaan taianomaiseen valaistukseen.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Malike mahdollistaa myös vaikeavammaisten osallistumisen tapahtumaan tuomalla tapahtumapaikalle luistelukelkkoja ja muita toimintavälineitä kokeiltavaksi. Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma on pääsymaksuton.

Muumimuseo ja Tampere-talo Shop ovat tapahtumapäivänä avoinna klo 11–21. Museossa on lauantaina opastettuja kierroksia suomeksi klo 13, 17 ja 19 ja englanniksi klo 15. Museon pääsymaksu on 12 € aikuisilta ja 6 € lapsilta. Perhelipun hinta on 30 €. Tampere-talon ravintola Tuhto on avoinna klo 12–21.30, ja Tuhton talvikahvila palvelee tapahtuma-alueella klo 14–21.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisää esiintyjiä julkistetaan tapahtuman Facebook-sivuilla lähipäivinä. Tapahtuman järjestävät Visit Tampere Oy, Muumimuseo ja Tampere-talo.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>