Uutiset

Uusi talvitapahtuma Tampereelle: Muumimuseon taikatalvi tuo taikamaailman talven keskelle

Uusi talvitapahtuma Tampereelle: Muumimuseon taikatalvi tuo taikamaailman talven keskelle

 

Tove Jansson: Kansikuvapiirros kirjaan Taikatalvi, 1971. Muumimuseo, Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelma. ©Moomin Characters TM

Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma täyttää Sorsapuiston talvisella hauskanpidolla ja satumaisella valaistuksella lauantaina 3.3.2018 klo 14–21.
Taikatalvi-tapahtumassa Sorsapuistossa voi katsella muumi-animaatioita, laskea jäämäkeä, luistella Sorsalammella, ottaa vauhdit karusellissa ja nauttia kodan lämmöstä. Tampere Filharmonian salonkiorkesteri esittää elävää musiikkia pimenevässä talvi-illassa, ja koko puisto puetaan taianomaiseen valaistukseen.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Malike mahdollistaa myös vaikeavammaisten osallistumisen tapahtumaan tuomalla tapahtumapaikalle luistelukelkkoja ja muita toimintavälineitä kokeiltavaksi. Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma on pääsymaksuton.

Muumimuseo ja Tampere-talo Shop ovat tapahtumapäivänä avoinna klo 11–21. Museossa on lauantaina opastettuja kierroksia suomeksi klo 13, 17 ja 19 ja englanniksi klo 15. Museon pääsymaksu on 12 € aikuisilta ja 6 € lapsilta. Perhelipun hinta on 30 €. Tampere-talon ravintola Tuhto on avoinna klo 12–21.30, ja Tuhton talvikahvila palvelee tapahtuma-alueella klo 14–21.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisää esiintyjiä julkistetaan tapahtuman Facebook-sivuilla lähipäivinä. Tapahtuman järjestävät Visit Tampere Oy, Muumimuseo ja Tampere-talo.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>