Uutiset

Nokia on voittanut Suomen perheliikuntamyönteisimmät kunnat -kilpailun - Tampere vei taas pronssisijan

Nokia on voittanut Suomen perheliikuntamyönteisimmät kunnat -kilpailun - Tampere vei taas pronssisijan

Kaksi kuntaa Pirkanmaalla on palkittu perheliikuntaan panostamisesta. Nokia valittiin eilen perjantaina Suomen perheliikuntamyönteisimmät kunnat –kilpailun voittajaksi. Toinen kilpailija Pirkanmaalta oli Tampere, joka ylsi kisassa kolmannelle sijalle. Toisen sijan kilpailussa otti Kouvola, ja pienten kuntien perheliikuntaa edistää parhaiten Eurajoki.

Nokian kaupunki saa tunnustuksena ansiokkaasta perheiden liikunnan edistämisestä 4000 euroa. Tampere saa kolmannella sijallaan taas 2000 euron tunnustuspalkinnon. Nokian voittoa perustellaan sillä, että kaupunki kannustaa menestyksekkäästi lapsiperheitä omaehtoiseen ja järjestettyyn liikuntaan. Nokialla on paljon maksuttomia liikuntaryhmiä, joissa liikkuu niin lapset kuin vanhemmatkin.

Eurooppa-, kulttuuri ja urheiluministeri Sampo Terho (sin.) ja perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) palkitsivat voittajat eilen Helsingissä.  

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>