Uutiset

Huumeissa autoillut puhalsi Mänttä-Vilppulassa lähes kolme promillea

Huumeissa autoillut puhalsi Mänttä-Vilppulassa lähes kolme promillea

Poliisi joutui lauantai-iltana puuttumaan Tampereella ja Mänttä-Vilppulassa liikenteessä liikkujien huonoon ajokuntoon.

Puoli kymmenen aikaan poliisi sai Hätäkeskuksesta ilmoituksen henkilöauton suistumisesta ojaan Mänttä-Vilppulassa Orivedentiellä. Autoa kuljettanut vuonna 1967 syntynyt mies puhalsi alkometriin tuloksen 2.93 promillea ja huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Tampereella Nokiantiellä poliisipartio pysäytti hieman seitsemän jälkeen henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1994 syntynyt mies. Kuljettaja oli uneliaan oloinen ja hänen liikkeensä olivat hitaanlaiset. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikosesta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>