Uutiset

Käpylän suojeluasemakaavasta yleisötilaisuus

Käpylän suojeluasemakaavasta yleisötilaisuus

Tampereen Käpylän asuinalueen suojeluasemakaavan laatimisesta järjestetään tällä viikolla yleisötilaisuus. Museovirasto on määritellyt pientaloalueen valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi.

Uuden asemakaavoituksen tavoitteena on turvata alueen ominaisluonteen ja erityispiirteiden säilyminen. Alueelle ei kohdistu täydennysrakentamistavoitteita. Virkistysalueilla tavoitteena on luontoarvojen sekä virkistysalueiden turvaaminen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>