Uutiset

Lähikuntien lääkärikäynneistä kiitosta Taysiin

Lähikuntien lääkärikäynneistä kiitosta Taysiin

Tampereen Yliopistollisen sairaalan lääkäreiden lähikuntiin tekemät käynnit keräävät kiitosta. Taysin korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit ovat viime syksystä saakka kiertäneet pitämässä vastaanottoja lähikuntien terveyskeskuksissa.

Tällä hetkellä mukana ovat Toijala, Lempäälä, Ylöjärvi, Pirkkala ja Vesilahti. Terveyskeskusten omat lääkärit valitsevat etukäteen potilaat, joilla on tarve päästä erikoislääkärin vastaanotolle. Yhden päivän aikana Taysin lääkäri voi tavata 11 potilasta. Sekä potilaat, terveyskeskusten lääkärit ja Taysin lääkärit ovat kokeneet järjestelyn toimivana.

Potilaan kannalta on ollut miellyttävää, että Taysin poliklinikalla asioimisen sijasta avun saakin läheisessä terveyskeskuksessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>