Uutiset

Matin ja Tepon hitit soivat Valkeakosken kaupunginteatterissa

Matin ja Tepon hitit soivat Valkeakosken kaupunginteatterissa

Valkeakosken kaupunginteatterin kevätkauden aloittaa musiikkikomedia Kaiken takana on nainen. Eppu Nuotion ja Tiina Brännaren kirjoittamassa komediassa soivat Matin ja Tepon suositut hitit. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Tiina Brännare.

Kaiken takan on nainen on tarina Einosta, jonka kumppani Kirsti on heittänyt pihalle. Suivaantuneella Einolla on  vastaisku takataskussaan. Soppaa ovat hämmentämässä myöskin teräväkieliset anopit jotka ovat aina oikeassa.

Lauantaina 24.2. ensi-iltansa saavan teoksen rooleissa nähdään Karoliina Kudjoi, Jukka Peräkivi, Pia Vaittinen, Sari Metsäkylä-Tuominen, Pekka V. Louhimo, Jarno Huuhtanen, Katja Sillanpää, Tanja Peräkivi, Kalle Niemi, Juhani Fredrikson, Kristiina Turunen, Anna Löövi, Eveliina Lahtinen, Saija Nygård, Henna Valkeamäki ja Najibullah Ahmadi.

Esitykset jatkuvat 26.4. saakka.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>