Uutiset

Matin ja Tepon hitit soivat Valkeakosken kaupunginteatterissa

today19.2.2018

share close

Valkeakosken kaupunginteatterin kevätkauden aloittaa musiikkikomedia Kaiken takana on nainen. Eppu Nuotion ja Tiina Brännaren kirjoittamassa komediassa soivat Matin ja Tepon suositut hitit. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Tiina Brännare.

Kaiken takan on nainen on tarina Einosta, jonka kumppani Kirsti on heittänyt pihalle. Suivaantuneella Einolla on  vastaisku takataskussaan. Soppaa ovat hämmentämässä myöskin teräväkieliset anopit jotka ovat aina oikeassa.

Lauantaina 24.2. ensi-iltansa saavan teoksen rooleissa nähdään Karoliina Kudjoi, Jukka Peräkivi, Pia Vaittinen, Sari Metsäkylä-Tuominen, Pekka V. Louhimo, Jarno Huuhtanen, Katja Sillanpää, Tanja Peräkivi, Kalle Niemi, Juhani Fredrikson, Kristiina Turunen, Anna Löövi, Eveliina Lahtinen, Saija Nygård, Henna Valkeamäki ja Najibullah Ahmadi.

Esitykset jatkuvat 26.4. saakka.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%