Uutiset

Toisen asteen koulutuksen yhteishaku alkaa

today19.2.2018

share close

Toisen asteen ammatillisen ja lukiokoulutuksen yhteishaku alkaa 20.2. ja jatkuu aina 13.3.2018 saakka. Tuhansia pirkanmaalaisnuoriakin koskettavassa yhteishaussa suurimmat aloituspaikkamäärät löytyvät Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta, jossa ensi syksynä alkaviin koulutuksiin otetaan yli 2500 opiskelijaa eri toimipisteisiin ympäri maakuntaa. Yhteishaussa hakeville peruskoulunsa päättäville nuorille on Tredussa tarjolla 26 ammatillista perustutkintoa.

Ammatillisen koulutuksen reformi uudistaa myös Tredun toimintaa vahvasti vuonna 2018. Uudistuminen merkitsee entistä voimakkaampaa yhteyttä työelämään ja koulutusta kehitetään työelämän tarpeiden mukaiseksi. Yritykset saavat näkyvämmän jalansijan opetuksen järjestelyissä, ja oppiminen tapahtuu aikaisempaa enemmän työpaikoilla. Opiskelijoille laaditaan yksilölliset opintopolut ja osaaminen arvioidaan näytöillä aidoissa työtilanteissa.

Tampereen seudun ammattiopiston TreduNavi hakupalvelu palvelee asiakkaita hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Sieltä saa tietoa eri koulutusvaihtoehdoista, neuvontaa, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Koulutustarjontaan voi tutustua osoitteessa tredu.fi.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%