Uutiset

Influenssakauden huippu vasta tulossa

Influenssakauden huippu vasta tulossa

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin mukaan kausi-influenssaepidemian huippua ei ole vielä saavutettu. Influenssat lisääntyivät Pirkanmaalla vuoden ensimmäisellä viikolla, ja varmistettujen sairastumisten määrä kääntyi jyrkempään nousuun tammikuun loppupuolella. Influenssaepidemia jatkuu yhä voimakkaana, eikä huippua ole vielä ohitettu.

Valtaviruksena on influenssa A (60 prosenttia), mutta myös B-viruksia kiertää samaan aikaan runsaasti. Samaan aikaan influenssaepidemian kanssa Pirkanmaalla on menossa myös RS-viruksen aiheuttama epidemia, mutta se näyttää jo hiukan tasaantuneen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>