Uutiset

Olympialaisissa jännittävä suomalaispäivä: pariviestiä sekä jääkiekkoa miehissä ja naisissa

Olympialaisissa jännittävä suomalaispäivä: pariviestiä sekä jääkiekkoa miehissä ja naisissa

Korean talviolympialaisissa suomalaiset taistelevat tänään vapaan hiihtotyylin pariviestissä. Naisissa mitaleista taistelevat jo kaksi pronssia kisoissa ottanut Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoski, sekä ampumahiihtäjä Mari Laukkanen. Miehissä ladulle lähtevät Jämin Jänteen Ristomatti Hakola ja Martti Jylhä. Hiihdot alkavat karsinnoilla kello kymmeneltä.

Jääkiekossa Naisleijonat pelaa pronssiottelua Venäjän Olympiaurheilijoita vastaan 9.40 alkaen. Leijonat pelaa tänään iltapäivällä kahden jälkeen puolivälierässä Kanadaa vastaan. Ottelun voittaja jatkaa turnauksessa ja häviäjä putoaa pois. Eilen Suomi voitti isäntämaa Korean 5-2.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>