Uutiset

Sydänsuunnistus Tampereella hyvällä asialla

Sydänsuunnistus Tampereella hyvällä asialla

Tampereen kivijalkaliikkeissä suunnistetaan lauantaina lasten asialla. Uudella DesignOnTampere kartalla olevat liikkeet osallistuvat Sydänsuunnistus- kampanjaan, jolla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen. Kerätty tuotto lahjoitetaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n hyväksi.

Kartassa on mukana 36 kohdetta, joista kampanjaan osallistuu 15. Kampanjaan osallistuvat liikkeet sitoutuvat lahjoittamaan jokaisesta päivän asiakkaasta 50 senttiä keräykseen. Lahjoituksilla Tampereen Lastenklinikan tuki ry parantaa lasten ja perheiden viihtyvyyttä sairaalassa, uusii hoitolaitteita ja pyrkii saamaan kaiken osaaminen saman katon alle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>