Uutiset

Hiirikoski olympialaisten paras puolustaja

Hiirikoski olympialaisten paras puolustaja

Kuva: Leijonat.fi[/caption]

Naisleijonissa pronssia Etelä-Korean talviolympialaisissa voittanut jääkiekkoilija Jenni Hiirikoski on valittu turnauksen parhaaksi puolustajaksi sekä kisojen tahdistökentälliseen. 30-vuotiaalle Hiirikoskelle olympiapronssi on uran toinen. Lempäälän Kisan kasvatti on lisäksi moninkertainen MM-mitalisti sekä Suomen mestari mm. Ilveksen paidasta.

Naisleijonien maalivahti Noora Räty valittiin niin ikään tähdistökentälliseen.

Leijonien kapteenina kisoissa toiminut Hiirikoski valittiin olympialaisten parhaaksi puolustajaksi sekä tähdistökentälliseen myös pronssijuhliin Suomen osalta päättyneissä Vancouverin olympialaisessa vuonna 2010.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>