Uutiset

Olkahisten koulu Tampereella puretaan

Olkahisten koulu Tampereella puretaan

Tampereen Olkahisten koulu puretaan ja tilalle rakennetaan uusi koulurakennus sekä päiväkoti perusparannetaan. Koulurakennuksessa on todettu vakavia sisäilmaongelmia, joten koulun toiminta siirtyy vielä tämän kevään aikana koulun kentälle rakennettaviin väistötiloihin.

Tarveselvityksen mukaan koulutyö jatkuu väistötiloissa koulurakennuksen valmistumiseen saakka, jonka jälkeen päiväkoti siirtyy väistötiloihin päiväkodin perusparannuksen ajaksi. Myös päiväkodissa on todettu sisäilmaongelma. Hankkeen kustannusarvio on noin 10,7 miljoonaa euroa. Nyt rakennettavan väistötilan kustannus on noin 2,4 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>