Uutiset

PAM ja Kaupan liitto palaavat maanantaina taas neuvottelupöytään

PAM ja Kaupan liitto palaavat maanantaina taas neuvottelupöytään

Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työnantajia edustava Kaupan liitto ovat neuvotelleet kaupan alan työntekijöiden työehdoista ja palkasta. Neuvottelut katkesivat viime viikon perjantaina, mutta uusi tapaaminen on sovittu tulevalle maanantaille.

Osapuolten mukaan neuvottelut olivat jo hyvin pitkällä, mutta rahaan liittyvät asiat johtivat neuvottelujen katkeamiseen. Kaupan työntekijöille vaaditaan asiallisia palkankorotuksia, jos talous kasvaa ja yritykset menestyvät hyvin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>