Uutiset

Valio vetää pois myynnistä äidinmaitokorvikkeita - erä mahdollisesti pilaantunut

Valio vetää pois myynnistä äidinmaitokorvikkeita - erä mahdollisesti pilaantunut

Valio poistaa varotoimenpiteenä myynnistä erän maitopohjaisia Valio Tuuti® äidinmaidonkorvikkeita ja vieroitusvalmisteita. Parasta ennen -päiväyksellä 14.6.2018 olevia Valio Tuuti® 1 ja 2 tuotteita yhden litran  pakkauskoossa ei pidä käyttää, tiedottaa Valio.

Tuotteen valmistuksen aikana pakkauskone on saattanut vaurioittaa yksittäisiä pakkauksia, mikä saattaa aiheuttaa tuotteen pilaantumisen. Valio on tiedottanut asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>