Uutiset

Poliisi tutkii kahta epäiltyä tapon yritystä Valkeakoskella

Poliisi tutkii kahta epäiltyä tapon yritystä Valkeakoskella

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii kahta epäiltyä tapon yritystä Valkeakoskella. Poliisi oli saanut perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03.52 hälytyksen Valkeakosken Innalantielle, jossa oli selvinnyt, että taksissa oli puukotettu kahta ihmistä. Uhrit olivat olleet taksissa matkustajina. Uhrit toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi on ottanut kiinni asian selvittämiseksi kuusi ihmistä. Heidän osuuttaan tutkittavaan asiaan selvitellään parhaillaan. Poliisi ei voi tällä hetkellä tiedottaa asiasta enempää asian keskeneräisyyden vuoksi. Poliisi tiedottaa seuraavan kerran asiasta sunnuntaina 4.3.2018.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>