Uutiset

Poliisilta uutta tietoa Valkeakosken puukotuksista

Poliisilta uutta tietoa Valkeakosken puukotuksista

Poliisi on kertonut lisää tietoa, joka liittyy viikonloppuna Valkeakoskella tapahtuneisiin puukotuksiin.

Hätäkeskukseen tehtiin 3.3.2018 kello 03.52 ilmoitus tilataksissa tapahtuneista puukotuksista Valkeakoskella Innalantiellä. Poliisin ja ambulanssien saapuessa paikalle selvisi, että kahta tamperelaista miestä oli puukotettu riidan aikana. Vuonna1987 ja 1990 syntyneet miehet kuljetettiin sairaalaan Tampereelle. Heillä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi otti heti tapahtuman jälkeen kiinni Innalantiellä sijaitsevasta asunnosta neljä henkilöä, jotka olivat poistuneet tilataksista. Kaksi muuta henkilöä otettiin kiinni kiinteistön pihalta asian selvittämiseksi. Yksi henkilö otettiin kiinni lauantaina iltapäivällä.

Tutkinnassa on saatu selville, että kahden voimakkaasti päihtyneen seurueen välille oli tullut riitaa siitä, kuinka kyytimaksu jaetaan ja ketkä päätyvät jatkoille. Poliisi on pidättänyt 19-vuotiaan valkeakoskelaisen naisen epäiltynä kahteen tapon yritykseen. Häntä esitetään vangittavaksi huomenna.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>