Uutiset

Poliisilta uutta tietoa Valkeakosken puukotuksista

today5.3.2018

share close

Poliisi on kertonut lisää tietoa, joka liittyy viikonloppuna Valkeakoskella tapahtuneisiin puukotuksiin.

Hätäkeskukseen tehtiin 3.3.2018 kello 03.52 ilmoitus tilataksissa tapahtuneista puukotuksista Valkeakoskella Innalantiellä. Poliisin ja ambulanssien saapuessa paikalle selvisi, että kahta tamperelaista miestä oli puukotettu riidan aikana. Vuonna1987 ja 1990 syntyneet miehet kuljetettiin sairaalaan Tampereelle. Heillä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi otti heti tapahtuman jälkeen kiinni Innalantiellä sijaitsevasta asunnosta neljä henkilöä, jotka olivat poistuneet tilataksista. Kaksi muuta henkilöä otettiin kiinni kiinteistön pihalta asian selvittämiseksi. Yksi henkilö otettiin kiinni lauantaina iltapäivällä.

Tutkinnassa on saatu selville, että kahden voimakkaasti päihtyneen seurueen välille oli tullut riitaa siitä, kuinka kyytimaksu jaetaan ja ketkä päätyvät jatkoille. Poliisi on pidättänyt 19-vuotiaan valkeakoskelaisen naisen epäiltynä kahteen tapon yritykseen. Häntä esitetään vangittavaksi huomenna.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%