Uutiset

Helikopteri pörrää matalalla lähipäivinä

Helikopteri pörrää matalalla lähipäivinä

Kuva: Tampereen Sähkölaitos[/caption]

Tampereen Sähkölaitos kuvaa lämpökameran avulla Tampereen seudun kaukolämpöverkkoa tällä viikolla keskiviikko- ja torstai-iltoina 7.-8. maaliskuuta. Lentoja tehdään niin Tampereella, Ylöjärvellä kuin Pirkkalassa.

Tampereen Sähkölaitoksen kaukolämpöverkon lämpökamerakuvauksia tehdään kaukolämmön toimitusvarmuuden varmistamiseksi. Kuvauskorkeus on 300 metriä, joten matalalla lentävä helikopteri voi herättää huomiota kaupungeissa.

Lämpökamerakuvan ja tietokoneohjelman avulla tutkitaan maanpinnan lämpötilaeroja mahdollisten lämpövuoto- ja eristevauriokohtien paikantamiseksi. Helikopterilennot tehdään auringonlaskun jälkeen, jolloin maanpinta on tasalämpöinen ja liikennettä kaduilla vähän.

Lennot pyritään tekemään tehokkaasti kahtena iltana ja ne aloitetaan keskiviikkona Ylöjärven suunnasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>