Uutiset

Laine ja Barkov kohtaavat NHL-ottelussa Helsingissä

Laine ja Barkov kohtaavat NHL-ottelussa Helsingissä

Helsingissä pelataan ensi marraskuussa kaksi NHL-jääkiekkoliigan runkosarjan ottelua. Florida Panthers ja Winnipeg Jets kamppailevat sarjapisteistä Helsingin Areenalla 1. ja 2. marraskuuta. Otteluiden lipunmyynti alkaa 12. maaliskuuta.

NHL ilmoitti jo tammikuussa, että Florida, Winnipeg, Edmonton Oilers ja New Jersey Devils pelaavat ensi kaudella Euroopassa. Tiistaina selvisi, että Edmonton ja New Jersey aloittavat kauden 6. lokakuuta Göteborgissa.

New Jersey ja Edmonton pitävät kauden alla harjoitusleirin Sveitsissä ja Saksassa. Joukkueet pelaavat leirin yhteydessä harjoitusotteluita lokakuun alussa.

Kyseessä on seitsemäs kausi, jonka aikana NHL-seurat pelaavat liigaa Euroopassa. Otteluita on pelattu Atlantin tällä puolella kaikkiaan 22.

Floridan riveissä pelaa tällä erää suomalainen keskushyökkääjä Aleksander Barkov. Patrik Laine ja Joel Armia edustavat Winnipeg Jetsiä.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>