Uutiset

Lempäälä-talon rakentamista valmistellaan kaatamalla puita alueelta

Lempäälä-talon rakentamista valmistellaan kaatamalla puita alueelta

Lempäälä-talon rakentamisessa otetaan nyt ensimmäisiä konkreettisia askelia. Alueella aloitetaan rakentamiseen valmistautuminen maaliskuun alussa. Ensimmäisenä työvaiheena kaadetaan puita tulevan rakennustyömaan aitaamista varten.

Jatkossa puunkaatoja toteutetaan laajemminkin koko rakennustyömaan alueella. Rakentamisen valmistelut tulevat myös vaikuttamaan liityntäpysäköintiin sekä kunnanviraston pysäköintijärjestelyihin. Näistä tiedotetaan tarkemmin maaliskuun loppupuolella.

Rakentamisen aikaisista vaikutuksista alueella sekä pysäköintijärjestelyiden muuttumisesta järjestetään tiedotustilaisuus maanantaina 19.3. klo 17.30-19 Lempäälän Ehtookodon juhlasalissa, osoitteessa Katepalintie 9.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>