Uutiset

Tukkirekan kuorma putosi tielle, lukuisia autoja vaurioitui Lempäälässä

Tukkirekan kuorma putosi tielle, lukuisia autoja vaurioitui Lempäälässä

Lukuisia autoja vaurioitui eilen Lempäälässä, kun tukkirekan kyydistä putosi puutavaraa.  Rekasta putosi kolme tukkia siltaan osumisen seurauksena. Kuusi henkilöautoa vaurioitui osuttuaan tukkeihin. Henkilövahinkoja tapauksesta ei aiheutunut.

Liikenteessä tapahtui myös tiellä Pälkäneellä 12, jossa sattui kahden henkilöauton välinen peräänajokolari. Onnettomuudessa oli osallisina kaksi henkilöä, joista toinen loukkaantui vakavasti ja toinen lievästi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>