Uutiset

Sisäilmaa ja rakennuksia tutkitaan Pälkäneellä ja Akaassa

Sisäilmaa ja rakennuksia tutkitaan Pälkäneellä ja Akaassa

Pälkäneen kunta alkaa tarkastaa kunnan omistamien kiinteistöjen kuntoa ja arvoa. Läpikäynti on osa kunnan talouden tasapainotustyötä. Kuntotarkastukset ja sisäilmatutkimukset on päätetty teettää Aitoon, Luopioisten, Harhalan ja Rautajärven kouluissa.

Sisäilmatutkimukset ovat käynnissä myös Akaassa. Kaupunki selvittää syyt sisäilmaongelmille kaikissa Toijalan alueella olevissa kouluissa. Oirekyselyjen perusteella Akaan lukion ja Toijalan yhteiskoulun rakennuksessa on merkittävä sisäilmaongelma. Niiden lisäksi Nahkialan koulussa käynnistetään esiselvitykset nyt maaliskuussa. Päiväkodeista Akaa selvittää Rautalan sekä Nahkalinnan päiväkotien sisäilmaongelmien syitä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>