Uutiset

Sulkavuoren keskuspuhdistamon rakennustyöt alkavat

Sulkavuoren keskuspuhdistamon rakennustyöt alkavat

Sulkavuoren keskuspuhdistamon rakennustyöt ovat alkamassa. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan piha-alueen urakka. Lisäksi siirretään Tampereen Veden päävesijohtoja ja tehdään valmistelevia sähkötöitä.

Urakka on kokonaisuudessaan valmis kuluvan vuoden lopulla, minkä jälkeen alkavat louhintatyöt. Puhdistamo otetaan käyttöön vuoden 2023 lopulla vaiheittain. Keskuspuhdistamon yleisölle avoin infotilaisuus pidetään Koivistonkylän Tredulla ensi tiistaina.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>