Uutiset

Henkilöstön osaaminen erityisvahvuutena - erityisopetuksen tilaa arvioitu Tampereen kaupunkiseudulla

Henkilöstön osaaminen erityisvahvuutena - erityisopetuksen tilaa arvioitu Tampereen kaupunkiseudulla

Erityisopetuksen tilaa on arvioitu Tampereen kaupunkiseudulla. Lempäälä, Pirkkala, Tampere ja Ylöjärvi käynnistivät keväällä 2017 yhteistyössä Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen kanssa erityisopetuksen vertaisarvioinnin.

Seudullisesti yhteisiä vahvuuksia ovat erityisesti henkilöstön ammatillinen kelpoisuus ja osaaminen sekä yhteistyö eri toimijoiden välillä. Erityisen tuen tarve on alle valtakunnallisten keskiarvojen. Kyselyyn vastasi yhteensä 245 erityisopettajaa ja erityisluokanopettajaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>