Uutiset

Nuorkauppakamarilaiset verkostoituvat ja kouluttautuvat Edenissä viikonloppuna

Nuorkauppakamarilaiset verkostoituvat ja kouluttautuvat Edenissä viikonloppuna

Yli 200 nuorkauppakamarilaista kokoontuu tästä päivästä alkaen Nokian Edeniin verkostoitumaan. Pirkanmaan Nuorkappakamari ry järjestämän kokousviikonlopun aikana nuorkauppakamarilaiset kokoontuvat yhteen kouluttautumaan sekä kehittämään työelämätaitojaan erilaisten erikoiskoulutusten avulla.

Viikonlopun aikana nuorkauppakamarilaiset pääsevät kuulemaan jääkiekko- ja liike-elämänvaikuttajaa Kalervo Kummolaa, Finnair Oyj:n brändijohtajaa Johanna Jäkälää sekä Nordea Oyj:n yksityistalouden ekonomistia Olli Kärkkäistä. Viikonloppu huipentuu palkintogaalaan, jossa palkitaan läntisen Suomen vuoden 2017 onnistujia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>