Uutiset

Poliisi: Hatanpään valtatien ja Tampereen valtatien risteyksessä ajetaan eniten päin punaisia valoja

today16.3.2018

share close

Poliisilla on käynnissä tällä viikolla valtakunnallinen tehovalvonta liittyen mm. suojatiesääntöjen noudattamiseen sekä turvalaitteiden ja matkapuhelimen käyttöön ajon aikana.

Lisäksi Tampereella on tehovalvottu viime viikosta lähtien punaisia valoja päin ajamista kuudessa risteyksessä: Nekalantien ja Hallilantien, Paasikiventien ja Enqvistinkadun, Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien, Hämeenpuiston ja Satamakadun sekä Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteyksissä ja Teiskontien ja Hervannan valtaväylän rampissa. Näistä selkeästi ongelmallisin sekä liikenteellisesti että määrällisesti on Hatanpään valtatien ja Tampereen valtatien risteys, jossa ajetaan eniten päin punaisia valoja.

-Olemme puuttuneet lukuisiin punaisia liikennevaloja päin ajamisiin näissä risteyksissä, ja kirjoittaneet monia sakkoja. Punaista päin ajaminen vaarantaa muiden tielläliikkujen turvallisuuden ja osoittaa välinpitämättömyyttä liikennesääntöjä kohtaan, toteaa ylikonstaapeli Mikko Satonen.

Punaisia päin ajamisen tehovalvonta Tamperella on osa Sisä-suomen poliisin, Tampereen kaupungin, Liikenneturvan ja Pirkanmaan ELY-keskuksen hanketta, jossa selvitetään liikennekäyttäytymistä liikennevalo-ohjatuissa liittymissä onnettomuus- ja ajoneuvotietojen perusteella. Tehovalvonta jatkuu edelleen.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%