Uutiset

Väestön kasvu, ikääntyminen, työttömyys... Tampereen sosiaali- ja terveyspalveluilla suuria haasteita

Väestön kasvu, ikääntyminen, työttömyys... Tampereen sosiaali- ja terveyspalveluilla suuria haasteita

Väestön ja palvelutarpeiden kasvu on aiheuttanut taloudellisia haasteita Tampereen sosiaali- ja terveyspalveluille. Kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan vuoden 2017 tilikauden tulos on 11,1 miljoonaa euroa vuosisuunnitelmaa heikompi, vaikka vuoden aikana kaupunginvaltuuston päättämissä talousarviomuutoksissa määrärahoja lisättiin yhteensä 31,9 miljoonaa euroa.

Haasteita taloudelle tuovat muun muassa palvelutarpeen ja väestön kasvu, väestön ikääntyminen sekä korkea työttömyys. Keinoja talouden tasapainottamiseksi etsitään parhaillaan käynnissä olevassa, koko kaupungin kattavassa talouden tasapainottamisohjelmassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>