Uutiset

Pirkkalan koulukeskuksen oppilaat evakuoitu pommiuhan takia - tilanne ohi

Pirkkalan koulukeskuksen oppilaat evakuoitu pommiuhan takia - tilanne ohi

Päivitys klo 11.30: Poliisi on tutkinut Pirkkalan koulukeskuksen tilat aamuisen uhkauksen vuoksi. Mitään vaaraa ei löytynyt koulutiloista ja koulukeskus on turvallinen. Pirkkalan koulutoimi teki päätöksen, että koulupäivä on peruttu kyseisessä koulukeskuksessa. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Pirkkalassa koulukeskuksen oppilaat ja henkilöstö jouduttiin tänä aamuna evakuoimaan pommiuhkauksen vuoksi.

Pirkkalan yhteislukion, Suupanniityn koulun ja Naistenmatkan koulun lähes 1 500 oppilasta ja henkilökunta siirrettiin Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen, josta isommat oppilaat pääsevät kotiin vaiheittain ja pienemmät odottavat hakijaa niin kauan, kuin tarve on. Koulutyö on oppilaiden osalta ohitse tiistailta ja poliisi tutkii tapausta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>