Uutiset

Earth Hour sammuttaa valot Tampere-talossa ja Särkänniemessä

Earth Hour sammuttaa valot Tampere-talossa ja Särkänniemessä

Kuva: Ekokumppanit Oy[/caption]

WWF:n Earth Hour -ilmastotapahtuma sammuttaa lauantaina valoja useista suomalaisista maamerkeistä. Tampereella valot sammuavat ilmaston puolesta Tampere-talossa sekä Särkänniemessä.

Tampere-talo osallistuu Earth Houriin la 24.3. klo 20.30 – 21.30 sammuttamalla lähes kaiken valaistuksensa ulkoa ja sisältä. Ravintola Tuhtossa voi illallistaa tunnin aikana kynttilänvalossa. Talon tapahtumat järjestään normaalisti myös Earth Hourin aikana.

Särkänniemessä sammutetaan huvpuistoalueella kaikki valot, jotka eivät ole turvallisuuden kannalta välttämättömiä: Earth Hourin ajaksi sammuvat Näsinneulan näkötornin valot, SuperParkin valoseinä ja Pääportin sekä Trombi-vuoristoradan valot.

Lisäksi OP Tampere osallistuu Earth Hour 2018 -kampanjaan ja sammuttaa kaikki mainos- ja julkisivuvalonsa Hämeenkatu 12:ssa.

Tampereen kaupunki ja Ekokumppanit Oy osallistuvat jo yhdeksättä kertaa WWF:n ideoimaan maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan. Earth Hour Tampere 2018 -tapahtuma pidetään Frenckellin sisäpihalla, jossa on tarjolla vegaanista keittoa ja kuumaa juotavaa öljylamppujen valossa. Ravintola Frenckell & Piha on keittänyt 200 ensimmäiselle kuumaa porkkana-kookoskeittoa ja 300 palelevaista saa nauttia lämmittävästä lime-minttujuomasta. Luvassa on myös TYK:n ilmaisutaidon lukion tekemiä lyhytelokuvia, tanssiesityksiä sekä tulishow.

Suomessa järjestettävät tapahtumat on koottuna kampanjan verkkosivuille osoitteeseen www.earthhour.fi/tapahtumat

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>