Uutiset

Tredulle haetaan 2,5 miljoonan euron rahoitusta

today22.3.2018

share close

Tampereen kaupunki hakee opetus- ja kulttuuriministeriöltä vuoden 2018 ammatillisen koulutuksen strategiarahoitusta Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle. Rahoitusta haetaan eri hankkeisiin yhteensä 2,5 miljoonaa euroa ja lisäksi Taitaja -kisojen järjestämiseen vajaata seitsemääsataatuhatta euroa.

Haettavalla rahoituksella tuetaan erityisesti ammatillisen koulutuksen uudistamiseen liittyviä fuusioita, ammatillisen koulutuksen vetovoimaa ja arvostusta vahvistavien ammattitaitokilpailujen ja muiden kilpailujen järjestämistä.

Strategiarahoitusta haetaan Tredulle muun muassa moniongelmaisten opiskelijoiden koulutuspolkua tukevaan kuntouttavan ohjauksen toimintamalliin. Strategiarahoitusta esitetään myös työelämän kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%