Uutiset

Tredulle haetaan 2,5 miljoonan euron rahoitusta

Tredulle haetaan 2,5 miljoonan euron rahoitusta

Tampereen kaupunki hakee opetus- ja kulttuuriministeriöltä vuoden 2018 ammatillisen koulutuksen strategiarahoitusta Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle. Rahoitusta haetaan eri hankkeisiin yhteensä 2,5 miljoonaa euroa ja lisäksi Taitaja -kisojen järjestämiseen vajaata seitsemääsataatuhatta euroa.

Haettavalla rahoituksella tuetaan erityisesti ammatillisen koulutuksen uudistamiseen liittyviä fuusioita, ammatillisen koulutuksen vetovoimaa ja arvostusta vahvistavien ammattitaitokilpailujen ja muiden kilpailujen järjestämistä.

Strategiarahoitusta haetaan Tredulle muun muassa moniongelmaisten opiskelijoiden koulutuspolkua tukevaan kuntouttavan ohjauksen toimintamalliin. Strategiarahoitusta esitetään myös työelämän kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>