Uutiset

Poliisin viikonloppu jälleen vilkas

Poliisin viikonloppu jälleen vilkas

Poliisin silmin viikonloppu oli jälleen vilkas.

Liikenteessä poliisi pysäytti Hämeenkyrössä kevyen nelipyörän yhteiskoulun parkkipaikalla öiseen aikaan. Ajoneuvoa kuljetti 15-vuotias nuori, jolle puhalluskoe näytti rattijuopumuksen lukemaa. Nuorta epäillään rattijuopumuksesta ja tapahtuneesta tehtiin myös lastensuojeluilmoitus.

Tampereella Hätäkeskus ilmoitti epäillystä rattijuoposta ennen puolta kuutta. Poliisipartio havaitsi auton Pispalassa Mäkikadulla. Auton hieman yli 20-vuotias kuljettaja puhallutettiin ja tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen lukeman.

Tampereelta tuli ilmoitus myös vahingonteosta Laukontorin pysäköintialueella sunnuntain vastaisena yönä ennen kello kolmea. Mies oli kävellyt henkilöauton katon päältä. Poliisipartio tarkasti auton ja havaittavissa oli kengän jäljet auton katolla ja konepellillä. Tekijä otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä vahingontekoon Tampereen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>