Uutiset

Poliisin viikonloppu jälleen vilkas

today26.3.2018

share close

Poliisin silmin viikonloppu oli jälleen vilkas.

Liikenteessä poliisi pysäytti Hämeenkyrössä kevyen nelipyörän yhteiskoulun parkkipaikalla öiseen aikaan. Ajoneuvoa kuljetti 15-vuotias nuori, jolle puhalluskoe näytti rattijuopumuksen lukemaa. Nuorta epäillään rattijuopumuksesta ja tapahtuneesta tehtiin myös lastensuojeluilmoitus.

Tampereella Hätäkeskus ilmoitti epäillystä rattijuoposta ennen puolta kuutta. Poliisipartio havaitsi auton Pispalassa Mäkikadulla. Auton hieman yli 20-vuotias kuljettaja puhallutettiin ja tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen lukeman.

Tampereelta tuli ilmoitus myös vahingonteosta Laukontorin pysäköintialueella sunnuntain vastaisena yönä ennen kello kolmea. Mies oli kävellyt henkilöauton katon päältä. Poliisipartio tarkasti auton ja havaittavissa oli kengän jäljet auton katolla ja konepellillä. Tekijä otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä vahingontekoon Tampereen

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%