Uutiset

Pääsiäisliikenne alkaa kiirastorstaina

Pääsiäisliikenne alkaa kiirastorstaina

Liikennevirasto arvioi, että pääsiäisen menoliikenne on vilkkaimmillaan kiirastorstaina 29.3. kello 13–19. Liikennettä on runsaasti myös pitkäperjantaina 30.3. kello 9–14. Menoliikenne kohdistuu varsinkin valtateille 3 ja 4 pohjoiseen päin.

-Autoja on yhtäaikaisesti paljon enemmän liikkeellä pääsiäisenä kuin hiihtolomilla. Tästä syystä liikenne voi jonoutua vilkkaimpien tuntien aikana, muistuttaa Liikenneviraston tieliikenteen ohjausyksikön päällikkö Sami Luoma.

Paluuliikenne jakautuu pääasiassa sunnuntaille 1.4. ja maanantaille 2.4. Vilkkainta paluuliikenne on maanantaina kello 12–20. Ruuhkatuntien aikana nopeudet voivat laskea etenkin valtateillä 3, 4 ja 5 etelään päin.

Talvi- ja pimeänajan nopeusrajoitukset säilyvät pääsiäisen yli, koska olosuhteet ovat vielä talviset.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>