Uutiset

Tampereen kaupungin tulos asetettua tavoitetta parempi

Tampereen kaupungin tulos asetettua tavoitetta parempi

Tampereen kaupungin vuoden 2017 tilikauden tulos oli asetettua tavoitetta parempi. Tulos toteutui 12,8 miljoonaa euroa muutettua talousarviota parempana, mutta silti alijäämää muodostui 10,7 miljoonaa euroa.

Nettomenojen kasvu onnistuttiin pitämään maltillisena. Tampereen verotulot kasvoivat 2,5 prosenttia yhteisöveron ja kiinteistöveron kasvun vuoksi, mutta kaikkiaan verorahoitus pieneni vuoteen 2016 verrattuna 9,4 miljoonalla eurolla. Tampereen saamat valtionosuudet pienenivät 10,1 prosenttia.

Valtionosuuksien pieneneminen aiheutui pääasiassa kilpailukykysopimuksen vaikutuksista ja toimeentulotukien siirrosta Kelaan. Kaupungin henkilöstökulut alittivat vuosisuunnitelman 7,7 miljoonalla eurolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>