Uutiset

Osaatko sinä tiirikoida? Vakoilumuseo etsii avainten unohtajan parasta kaveria

Osaatko sinä tiirikoida? Vakoilumuseo etsii avainten unohtajan parasta kaveria

Tampereen Vakoilumuseo juhlistaa 20-vuotista taivaltaan järjestämällä tiirikoinnin suomenmestaruuskilpailut. Kilpailun tarkoituksena on selvittää Suomen paras kaveri sille, joka unohtaa jatkuvasti avaimet kotiin.

Kilpailun karsinnat alkavat ensi viikolla ja jatkuvat elokuun loppuun. Karsinnat tapahtuvat Vakoilumuseossa ja jokainen museon pääsylipun lunastanut yli 10-vuotias voi osallistua kilpailuun. Kilpailun finaali järjestetään syyskuussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>