Uutiset

Heikkilä ei jatka Ilveksen urheilutoimenjohtajana: ”Valmentaminen kiinnostaa”

Heikkilä ei jatka Ilveksen urheilutoimenjohtajana: ”Valmentaminen kiinnostaa”

Lokakuusta 2017 asti Ilves-Hockey Oy:n urheilutoimenjohtajana toiminut Kari Heikkilä ei jatka tehtävässään. Heikkilän määräaikainen sopimus päättyy maaliskuun 2018 lopussa. Jatkossa urheilupuolen asioista vastaa Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Oli kunnia olla mukana rakentamassa Ilveksen urheilupuolen tulevaisuutta. Samalla näin läheltä sen positiivisen muutoksen, joka seurassa käynnistyi omistajanvaihdoksen jälkeen reilu vuosi sitten. Ilves on matkalla oikeaan suuntaan. Syksyllä sovimme, että pestini kestää kuluneen kauden loppuun. Valmentaminen jääkiekon parissa kiinnostaa minua edelleen, Kari Heikkilä kommentoi.

– ”Kake” on ollut tärkeä palanen urheilupuoltamme kuluneella kaudella. Haluan kiittää hänen panoksestaan Ilveksessä ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa uusiin haasteisiin. Toistaiseksi emme ole täyttämässä urheilutoimenjohtajan paikkaa. Katsomme rauhassa, miten asian kanssa etenemme. Ensi kauden joukkueen rakentaminen jatkuu kuitenkin suunnitellusti, jatkaa Risto Jalo.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>