Uutiset

Heikkilä ei jatka Ilveksen urheilutoimenjohtajana: ”Valmentaminen kiinnostaa”

today29.3.2018

share close

Lokakuusta 2017 asti Ilves-Hockey Oy:n urheilutoimenjohtajana toiminut Kari Heikkilä ei jatka tehtävässään. Heikkilän määräaikainen sopimus päättyy maaliskuun 2018 lopussa. Jatkossa urheilupuolen asioista vastaa Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Oli kunnia olla mukana rakentamassa Ilveksen urheilupuolen tulevaisuutta. Samalla näin läheltä sen positiivisen muutoksen, joka seurassa käynnistyi omistajanvaihdoksen jälkeen reilu vuosi sitten. Ilves on matkalla oikeaan suuntaan. Syksyllä sovimme, että pestini kestää kuluneen kauden loppuun. Valmentaminen jääkiekon parissa kiinnostaa minua edelleen, Kari Heikkilä kommentoi.

– ”Kake” on ollut tärkeä palanen urheilupuoltamme kuluneella kaudella. Haluan kiittää hänen panoksestaan Ilveksessä ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa uusiin haasteisiin. Toistaiseksi emme ole täyttämässä urheilutoimenjohtajan paikkaa. Katsomme rauhassa, miten asian kanssa etenemme. Ensi kauden joukkueen rakentaminen jatkuu kuitenkin suunnitellusti, jatkaa Risto Jalo.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%