Uutiset

Ti-Ti Nalleperhe muuttaa Ideaparkiin

Ti-Ti Nalleperhe muuttaa Ideaparkiin

Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe viettävät tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan yli sata konserttia käsittävällä juhlakiertueella. Käynnissä oleva juhlavuosi tuo Nalleperheen elämään myös muuton, kun Ikaalisissa vuodesta 2001 toiminut Ti-Ti Nallen talo muuttaa kesäkuussa Lempäälän Ideaparkiin.

Nalleperheen uusi yli tuhannen neliön koti tulee mahdollistamaan entistä monimuotoisemman toiminnan. Parannusta on luvassa myös aukiolojen suhteen, jatkossa talo on auki ympäri vuoden. Myös liki kahdeksan miljoonaa vuosittaista kävijää vetävän Ideaparkin kehityssuunnitelmat tukevat Ti-Ti Nallen talon toimintaa; ostoskeskukseen on suunnitteilla myös uusi hotelli ja kylpylä.

Uransa aikana yli miljoona levyä ja dvd:tä myynyt Ti-Ti Nalleperhe on ollut läsnä suomalaislasten elämässä myös konserttien ja  yhteisenä kohtaamispisteenä toimineen Ti-Ti Nallen talon kautta.

-Olen kovasti innoissani muutosta ja todella otettu, että minulle annettiin tällainen mahdollisuus kehittää Nalleperheen ideologiaa mielettömässä ympäristössä innokkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Sekä Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola että Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö ovat ottaneet meidät avosylin vastaan.  Koen, että Ideapark on juuri sopiva paikka Nalleperheen tulevaksi kodiksi. Sinne on lapsiperheiden helppo tulla, kommentoi Riitta tulevaa muuttoa.

Ti-Ti Nallen juhlakiertue käynnistyi helmikuussa Joensuusta ja jatkuu läpi vuoden. Kevään 2018 jäljellä olevat konsertit:

 31.03.2018 Lempäälä, Ideapark (ilmaiskonsertti)

13.04. 2018 Lapua, Urheilutalo

14.04.2018 Kaustinen, Kaustinen-Sali

15.04.2018 Kempele, Zeppelin Areena

16.04.2018 Alavus, Kunto-Lutra

21.04.2018 Kerava, Kerava Sali

22.04.2018 Turku, Silja Baltic Princess

06.05.2018 Kangasala, Kangasala-Talo

19.05.2018 Espoo, Sellosali

20.05.2018 Helsinki, Silja Symphony

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>