Uutiset

Tesoman henkirikos ratkeamassa

Tesoman henkirikos ratkeamassa

Poliisi on pidättänyt vuonna -94 syntyneen tamperelaisen miehen epäiltynä Tesomalla vuonna 2014 tapahtuneeseen henkirikokseen. Tesomalta kävelytieltä löytyi 29.12.2014 aikaisin aamulla kuollut mies. Hänet oli puukotettu.

Eilen torstaina 29.3 tamperelainen vuonna -94 syntynyt mies otti itse yhteyttä poliisin ja halusi tulla selvittämään asian. Miestä on ehditty kuulustella ja hän on kertonut tapahtuneesta seikkoja, jotka vain tekijä voi tietää. Hänen dna-näytteensä täsmää poliisin hallussa olevan dna-näytteen kanssa.

Asian esitutkintaa jatketaan kuulusteluilla sekä muilla tutkintatoimenpiteillä. Epäiltyä tullaan vaatimaan todennäköisin syin vangittavaksi tämän viikonlopun aikana

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>