Uutiset

Juuri nyt: Tesoman henkirikoksesta epäiltyä miestä esitetään vangittavaksi

Juuri nyt: Tesoman henkirikoksesta epäiltyä miestä esitetään vangittavaksi

Tesoman henkirikoksesta epäiltyä miestä esitetään vangittavaksi todennäköisin syin. Vangitsemistunto käsitellään salaisena.  Rikoksesta epäillään vuonna 1994 syntynyttä tamperelaista miestä, joka otti itse yhteyttä poliisiin. Epäilty ilmoittautui poliisille kiirastorstaina.

Henkirikoksen tekoaikaan epäilty mies asui Tesomalla. Hän on pitkän harkinnan jälkeen tullut siihen lopputulokseen, että hän haluaa selvittää asian ja kantaa siitä vastuunsa.

Mies otti itse yhteyttä hätäkeskukseen kiirastorstain aamuna. Sieltä saamansa ohjeen mukaisesti hän meni Tampereen keskustassa olleen poliisipartion luo ja pyysi päästä selvittämään asiaa. Hänet tuotiin poliisiasemalle, ja kuulustelut aloitettiin heti aamulla. Poliisi kertoo, että epäilty mies on kertonut kuulusteluissa tapahtumien kulusta vain sellaisia asioita, joista voi tietää vain itse tekijä. Sen lisäksi miehen dna täsmää poliisin hallussa olevaan dna-näytteeseen.

Tampereen Tesomalta löydettiin joulukuun lopussa vuonna 2014 miehen ruumis, jota oli puukotettu. Juttua on tutkittu jo yli kolme vuotta.

Muutettu 31.3.18 klo 12.56: Lisätty tietoja ilmiantoprosessin vaiheista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>