Uutiset

Hämeen poliisi muistuttaa koirakurista

Hämeen poliisi muistuttaa koirakurista

Hämeen poliisi haluaa muistuttaa ihmisiä koirakurista. Huhtikuun edetessä ja lumien sulaessa lumien alta paljastuu vähemmän nautintoa herättäviä jätöksiä koirien ulosteiden muodossa. Poliisi saa joka kevät lukuisia yhteydenottoja aiheesta ärsyyntyneiltä kansalaisilta.

Järjestyslain mukaan koiran omistajan tai haltijan on yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa. Jättäessään ulosteet siivoamatta syyllistyy koiran omistaja tai haltija järjestysrikkomukseen, mistä on säädetty sakkorangaistus.

Hämeen poliisi muistuttaa koiraihmisiä tästä velvollisuudesta ja toivottaa aurinkoista sekä siistiä kevättä kaikille ulkoilijoille, niin ihmisille kuin eläimillekin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>