Uutiset

TAMK on suomen toiseksi suosituin ammattikorkeakoulu

TAMK on suomen toiseksi suosituin ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on jälleen Suomen toiseksi suosituin ammattikorkeakoulu. Korkeakoulujen kevään yhteishaussa Tampereen ammattikorkeakouluun haki noin 19 000 hakijaa. Hakijoista lähes 8500 piti TAMKia ensisijaisena vaihtoehtona.

Hakijamäärältään TAMK on maan toiseksi suosituin ammattikorkeakoulu, eniten hakijoita oli pääkaupunkiseudun Metropolia Ammattikorkeakouluun. Valintojen tulokset julkistetaan viimeistään 28. kesäkuuta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>