Uutiset

Juha Tapio ja Jenni Vartiainen Tapsan Tahdeille

today5.4.2018

share close

Kuva: Antti-Jussi Savolainen[/caption]

Yksi maamme pitkäaikaisimmista musiikkitapahtumista, Tapsan Tahdit järjestetään Nokialla elokuun alussa. Nyt 32. kerran järjestettävässä kevyen musiikin tapahtumassa Pirkkalaistorin teltassa nähdään esiintyjinä muun muassa Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Vicky Rosti sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani..

Koko tapahtuma starttaa 2.8. klo 18.00 maksuttomassa avajaistapahtumassa, jossa julkistetaan 17. Iskelmä-Finlandian saaja. Julkistuksen jälkeen yleisöä viihdyttää Nokia Big Band solistinaan viime vuoden Iskelmä-Finlandia -palkittu Markku Aro. Ilta päättyy tämän vuoden Iskelmä-Finlandia -voittajan konserttiin. Ehdokasasettelu ja raadin kokoonpano eivät ole julkisia. Raadin puheenjohtajana toimii sanoittaja ja muusikko Turkka Mali.

Maksuttomissa päivätapahtumissa on luvassa paikallista ohjelmaa. Tarjolla on Waskivaarien ja Nokian Harmonikkakerhon orkesterin sekä Nokian Työväen mieskuoron ja Nota Benen esitykset, tangokuningatar Johanna Debreczenin & Amorion konsertti sekä Jokeri Pokeri Box taikashow. Alue laajeni viime vuonna Tahtiteltan edustan torille Torilavalle. Lavalla on tänäkin vuonna tapahtumapäivinä luvassa maksutonta torisoittoa, joka vie yleisön Tahdit-tunnelmaan.

Ennakkolipunmyynti Pirkkalaistorin iltakeikoille alkaa tänään torstaina 5.4. klo 14.00 Ticketmasterissa.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%