Uutiset

Sorsapuiston puistokonsertti tulee taas

today5.4.2018

share close

Kuva: Viliina Tolvanen[/caption]

Tampere-talon kulttuurisyksy käynnistyy perinteikkäällä Tampere Filharmonian puistokonsertilla Sorsapuistossa perjantaina 10.8. Santtu-Matias Rouvalin johtaman orkesterin solisteiksi saapuvat Tampereen Työväen Teatterin musikaalitähdet Petra Karjalainen ja Saska Pulkkinen. Illan aikana kuullaan muun muassa säveltäjä Leonard Bernsteinin tunnetuimman teoksen West Side Storyn lauluja ja sinfonisia tansseja.

Tampere Filharmonian konsertti alkaa klo 19. Orkesteria lämmittelee tuttuun tapaan Tampere Filharmonian soittajista ja heidän ystävistään koostuva funkia ja soulia soittava The Dumb Stuff Band solisteinaan Leni Välimäki ja Juha Junttu.

Tampere-talon syyskaudella kuullaan myös kotimaisen jazzin legendoja, Paula Koivuniemeä roots-sovituksilla sekä tamperelaisrokkarien lasten tulkintoja isiensä teoksista.

Iskelmätähti Paula Koivuniemi saapuu Tampere-taloon Suomen kovimpien kansanmusiikki- ja folk-ammattilaisten tähdittämän Roots & Friends -yhtyeen kanssa 14.10. Koivuniemen tuotanto taipuu juurimusiikin tunnelmiin muun muassa harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaaran ja jouhikkovelho Pekko Käpin säestyksellä.

Suomirockin ystäviä hemmotellaan Isiemme teokset -isänpäiväkonsertissa (11.11.),jossa tunnettujen tamperelaismuusikkojen lapset esittävät tulkintoja isiensä tuotannosta isänpäivän kunniaksi. Luvassa on muun muassa Popedan ja Miljoonasateen ikivihreitä lahjakkaiden nuorten tulkitsemina.

Syksyn uusien konserttijulkistuksien liput tulevat myyntiin perjantaina 6.4. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%