Uutiset

Sorsapuiston puistokonsertti tulee taas

Sorsapuiston puistokonsertti tulee taas

Kuva: Viliina Tolvanen[/caption]

Tampere-talon kulttuurisyksy käynnistyy perinteikkäällä Tampere Filharmonian puistokonsertilla Sorsapuistossa perjantaina 10.8. Santtu-Matias Rouvalin johtaman orkesterin solisteiksi saapuvat Tampereen Työväen Teatterin musikaalitähdet Petra Karjalainen ja Saska Pulkkinen. Illan aikana kuullaan muun muassa säveltäjä Leonard Bernsteinin tunnetuimman teoksen West Side Storyn lauluja ja sinfonisia tansseja.

Tampere Filharmonian konsertti alkaa klo 19. Orkesteria lämmittelee tuttuun tapaan Tampere Filharmonian soittajista ja heidän ystävistään koostuva funkia ja soulia soittava The Dumb Stuff Band solisteinaan Leni Välimäki ja Juha Junttu.

Tampere-talon syyskaudella kuullaan myös kotimaisen jazzin legendoja, Paula Koivuniemeä roots-sovituksilla sekä tamperelaisrokkarien lasten tulkintoja isiensä teoksista.

Iskelmätähti Paula Koivuniemi saapuu Tampere-taloon Suomen kovimpien kansanmusiikki- ja folk-ammattilaisten tähdittämän Roots & Friends -yhtyeen kanssa 14.10. Koivuniemen tuotanto taipuu juurimusiikin tunnelmiin muun muassa harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaaran ja jouhikkovelho Pekko Käpin säestyksellä.

Suomirockin ystäviä hemmotellaan Isiemme teokset -isänpäiväkonsertissa (11.11.),jossa tunnettujen tamperelaismuusikkojen lapset esittävät tulkintoja isiensä tuotannosta isänpäivän kunniaksi. Luvassa on muun muassa Popedan ja Miljoonasateen ikivihreitä lahjakkaiden nuorten tulkitsemina.

Syksyn uusien konserttijulkistuksien liput tulevat myyntiin perjantaina 6.4. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>