Uutiset

Kiirettä piti viikonlopun liikenteessä - poliisi pysäytti törkeistä ylinopeuksista, löysi amfetamiinia autosta...

Kiirettä piti viikonlopun liikenteessä - poliisi pysäytti törkeistä ylinopeuksista, löysi amfetamiinia autosta...

Poliisilla riitti tarkkailtavaa viikonlopun liikenteessä. Lempäälässä poliisi mittasi Tamperetta kohti ajaneelle henkilöautolle 100km/t nopeusrajoitusalueella nopeudeksi 155km/t. Auto tavoitettiin Hervannan liittymän kohdalla ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Tampereen puolella poliisi tarkasti henkilöauton mieskuljettajan ajokuntoa ja huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autosta löytyi piilotettuna epäiltyä amfetamiinia. Mies vietiin kiinniotettuna Tampereen poliisivankilaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>