Pirkanmaa

Ensimmäinen Elinvoimaa-lehti ilmestyy tuhtina ja monipuolisena aviisina

today10.4.2018

Background
share close
Elinvoimaa-lehti
Ensimmäinen Elinvoimaa-lehti ilmestyy vitaalina Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten mukana sekä lehtien digikanavissa ja Sun Radion verkossa.

Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien yhteistyönä toimittama ensimmäinen Elinvoimaa-lehti ilmestyy paperisena huomenna keskiviikkona ja digitaalisena tänään tiistai-iltana. Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten toteuttama erikoisaviisi avaa lukijoille vaikuttavan kattauksen hyvinvoinnista, elinvoimasta sekä myönteisistä asioista, jotka lehtien reviireillä rikastuttavat koko maakunnan vetovoimaa.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Elinvoimaa-lehti on tuhti lukupaketti. Julkaisu on 44-sivuinen. Elinvoimaa-lehti jaetaan keskiviikkona 11.4. Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten välissä kaikille tilaajille. Lisäksi Elinvoimaa-lehti julkaistaan digilehtenä tiistai-iltana 10.4. kunkin lehden digikanavissa sekä Sun Radion verkon lukijoille tämän linkin takana.

Elinvoimaa-lehti elää etuajassa, ja se osaltaan vahvistaa Pirkanmaan vahvaa me-henkeä ja kykyä tehdä hedelmällistä yhteistyötä yli perinteisten kuntarajojen. Aviisi valmistaa laajaa lukijakuntaa oivaltamaan mahdollisen itsehallinnollisen Pirkanmaan maakunnan idean yhteen hiileen puhaltamisesta.

Suuri yleisö odottaa vakavalta medialta myönteisiä ja kannustavia juttuja. Elinvoimaa-lehden koko sisältö toimituksellisine materiaaleineen ja kaupallisine ilmoituksineen osoittaa yksiselitteisesti, että maakunnassa on pörinää. Maakuntalaiset ovat aktiivisia. Yritykset voivat hyvin. Toimeliaisuutta on kaikilla elämän osa-alueilla.

Pälkäne voimistaa kuntalaistensa hyvinvointia modernilla liikuntahallilla, joka otetaan käyttöön tulevana syksynä. Kangasalla Ali-Marttilan puutarhalla kasvatetaan korkeatasoisia kotimaisia ruusuja. Ylöjärvellä luodaan värikästä taidetta, kun kuvataiteilija Irmeli Kaunisto antaa palettiveitsensä laulaa. Lempäälässä 17-vuotias nuorukainen Eetu Hautamäki on perustanut oman yrityksen, jolla on valoisa tulevaisuus. Hunajapääkaupunki Akaa tarjoaa yrityksille tontteja valtakunnallisestikin katsottuna keskeisiltä paikoilta.

Sun Radio on osa Pirkanmaan Lehtitalo -konsernia.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%