Uutiset

Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi talouden tasapainottamisohjelman

Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi talouden tasapainottamisohjelman

Tampereen kaupunginhallitus on hyväksynyt vuoteen 2020 ulottuvan 43,5 miljoonan euron talouden tasapainottamisohjelman. Talouden tasapainoon saaminen edellyttää sekä menojen vähentämistä että tulojen lisäämistä. Tehostamistoimenpiteet kohdistetaan kaikkiin palvelualueisiin, sekä poliittisiin päätöksentekijöihin.

Vaikka tehostamistoimenpiteitä kohdistetaan kaikille alueille, keskeinen linjaus on, että varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ryhmäkokoihin ei puututa ja subjektiivista päivähoito-oikeutta ei rajata. Henkilöstön osalta hyödynnetään työvoiman vaihtuvuus, eikä irtisanomisia tehdä. Veroprosenttia Tampereella ei nosteta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>