Uutiset

Tampereen Stockmannilla kadonnut 50 000 euron timanttisormus löytyi siivouksessa

Tampereen Stockmannilla kadonnut 50 000 euron timanttisormus löytyi siivouksessa

Tampereen Stockmannin Hulluilla päivillä viime syksynä kadonnut arvokas timanttisormus on löytynyt, kertoo Helsingin Sanomat. Sen mukaan 50 000 euron arvoinen sormus löytyi tavaratalosta siivouksen yhteydessä noin viikko sitten.

Poliisi kertoi katoamisen aikaan viime lokakuussa, että omistajan päiväkoti-ikäinen lapsi oli ottanut pienessä pussissa olleen sormuksen olkalaukusta ja ilmeisesti pudottanut sen lattialle. Valvontakamerakuvista ei kuitenkaan enää näkynyt, mitä sen jälkeen pussukalle tapahtui.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>