Nokian, Lempäälän ja Toijalan rautatieasemilla kysytään liityntäpysäköinnistä

Nokian, Lempäälän ja Toijalan rautatieasemilla kerätään huhtikuun loppupuoliskolla tietoa rautatieasemien liityntäpysäköinnistä. Kyselyn tavoitteena on saada lisätietoa liityntäpysäköinnin käyttäjien lähtö- ja kohdekunnista sekä liityntäpysäköinnin käytöstä käynnissä olevaa Pirkanmaan liityntäpysäköintiselvitystä varten. Kysely tehdään aamujunien yhteydessä ja siihen vastaaminen kestää noin minuutin.

Kyselyn suorittajat ovat tunnistettavissa keltaisesta huomioliivistä. Liityntäpysäköinnillä tarkoitetaan joukkoliikennepysäkin tai rautatieaseman yhteydessä olevia autojen tai polkupyörien liityntäpysäköintialueita.
Kysely tehdään Pirkanmaan ELY-keskuksen, Pirkanmaan liiton sekä Liikenneviraston toimeksiannosta. Kyselystä vastaa Linea Konsultit Oy.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>