Uutiset

Ajo-oikeudeton puukkomies ajoi päihtyneenä vastaantulijoiden kaistalla ja romutti liikennekäytöstä poistetun auton Pälkäneellä

Ajo-oikeudeton puukkomies ajoi päihtyneenä vastaantulijoiden kaistalla ja romutti liikennekäytöstä poistetun auton Pälkäneellä

Hätäkeskukseen tuli tiistaina klo 16.29 ilmoitus, jonka mukaan henkilöautoilija oli lähellä ajaa päin vastaantulevaa liikennettä Lahdentiellä Pälkäneellä. Törmäyksen oli estänyt vastaan tulleen henkilöautoilijan ripeä toiminta ja väistäminen. Väärälle kaistalle ajautunut henkilöauto oli suistunut tieltä. Romuttuneesta autosta oli tullut mies ulos puukko kädessä.

Poliisipartio otti kiinni auton vieressä olleen 1970-luvulla syntyneen miehen, jonka  puukko löytyi auton vierestä maasta.

Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänen käytöksensä oli uneliasta ja sekavaa. Alustavan huumetestin tulos näytti positiivista tulosta mm. amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettaja osoittautui myös ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään. Auto oli liikennekäytöstä poistettu. Mies vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi ja verikokeisiin. Tapahtumia tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>