Uutiset

Ratikan väriarviointi jatkuu 15.5. asti

Ratikan väriarviointi jatkuu 15.5. asti

Tamperelaisten näkemyksiä raitiovaunun päävärivaihtoehdoista kartoittava väriarviointi jatkuu aina 15. toukokuuta asti Tampereenratikka.fi-sivustolla. Väriarvioinnilla tarkennetaan yhdessä kuntalaisten kanssa Tampereelle tulevan raitiovaunun päävärilinjaa.

Väriarviointi kokoaa yhteen tamperelaisten arviot raitiovaunun päävärivaihtoehdoista ja siitä, kuinka hyvin nämä vaihtoehdot vastaavat asetettuja tavoitteita. Arvioinnissa on myös mahdollisuus vapaaseen kommentointiin. Arvioinnin tuloksia käytetään apuna raitiovaunun päävärin määrittelyssä ja muotoilun viimeistelyssä.

Väriarvionnin kestoa on jatkettu, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan käynnissä olevaan raitiovaunun muotoiluun. Raitiovaunun ulkopinnan väri suunnitellaan osana muotoilukokonaisuutta, jotta ulkotilojen ja sisätilojen muotokieli ja värimaailmat voidaan sovittaa sopimaan toisiinsa. Päävärivaihtoehdot, punainen, tummansininen ja vaaleansininen, on suunniteltu luomaan haluttua palvelukokemusta.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>