Uutiset

Supermessut vilkastavat liikennettä ensi viikonloppuna

Supermessut vilkastavat liikennettä ensi viikonloppuna

Kuva: Merja Ojala, Supermessut[/caption]

Tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin 20.–22.4.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään viiden tapahtuman Supermessut-kokonaisuus. Suurtapahtuma vilkastuttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä, joten alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon.

Viiden tapahtuman Supermessut-kokonaisuuteen kuuluvat Puutarha-messut, 10. kertaa toteutettavat Kotimaan Matkailumessut, viime keväänä debytoinut Design- ja käsityötori, uutuustapahtuma Platta-levymessut sekä 52. kertaa järjestettävä Keräily. Näytteilleasettajia tapahtumassa on noin 500. Viime kevään Supermessut houkuttelivat messuille lähes 21 000 kesästä haaveilevaa messuilijaa.

Messujärjestäjä suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia liikennevälineitä. Tampereen joukkoliikenteen liikennöimät linjat 14 ja 34 (34 vain perjantaina) ajavat Keskustorilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen (TESC). Messupäivinä ajossa on myös ylimääräisiä 14Y-vuoroja. Kaikilla linjoilla on voimassa normaalit liikennelaitoksen lippuhinnat.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>