Uutiset

Supermessut vilkastavat liikennettä ensi viikonloppuna

today19.4.2018

share close

Kuva: Merja Ojala, Supermessut[/caption]

Tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin 20.–22.4.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään viiden tapahtuman Supermessut-kokonaisuus. Suurtapahtuma vilkastuttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä, joten alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon.

Viiden tapahtuman Supermessut-kokonaisuuteen kuuluvat Puutarha-messut, 10. kertaa toteutettavat Kotimaan Matkailumessut, viime keväänä debytoinut Design- ja käsityötori, uutuustapahtuma Platta-levymessut sekä 52. kertaa järjestettävä Keräily. Näytteilleasettajia tapahtumassa on noin 500. Viime kevään Supermessut houkuttelivat messuille lähes 21 000 kesästä haaveilevaa messuilijaa.

Messujärjestäjä suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia liikennevälineitä. Tampereen joukkoliikenteen liikennöimät linjat 14 ja 34 (34 vain perjantaina) ajavat Keskustorilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen (TESC). Messupäivinä ajossa on myös ylimääräisiä 14Y-vuoroja. Kaikilla linjoilla on voimassa normaalit liikennelaitoksen lippuhinnat.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%