Uutiset

AitO Toimintakeskus seurakuntien keskuksen nimeksi

today20.4.2018

share close

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt kokouksessaan, että Aitolahdessa sijaitsevan aikaisemmin Diabeteskeskuksena toimineen keskuksen nimeksi tulee AitO Toimintakeskus. Keskus on siirtynyt seurakuntien käyttöön maaliskuun alussa.

 

Toimintakeskuksen nimen kirjoitusasu AitO sitoo paikkaa kristinuskoon ja Johanneksen Ilmestyksen sanoihin ”Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.” Seurakunnat käyttävät sana taivutuksessa muotoa AitO – AitOssa.

Tulevat kesän 2018 aikana AitOssa on jo runsaasti toimintaa erilaisten leirien ja retkien muodossa. Jatkossa AitOsta tulee seurakunnan leiri- ja kurssitoiminnan keskus yhdessä Pättinniemen leirikeskuksen kanssa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%