Uutiset

AitO Toimintakeskus seurakuntien keskuksen nimeksi

AitO Toimintakeskus seurakuntien keskuksen nimeksi

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt kokouksessaan, että Aitolahdessa sijaitsevan aikaisemmin Diabeteskeskuksena toimineen keskuksen nimeksi tulee AitO Toimintakeskus. Keskus on siirtynyt seurakuntien käyttöön maaliskuun alussa.

 

Toimintakeskuksen nimen kirjoitusasu AitO sitoo paikkaa kristinuskoon ja Johanneksen Ilmestyksen sanoihin ”Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.” Seurakunnat käyttävät sana taivutuksessa muotoa AitO – AitOssa.

Tulevat kesän 2018 aikana AitOssa on jo runsaasti toimintaa erilaisten leirien ja retkien muodossa. Jatkossa AitOsta tulee seurakunnan leiri- ja kurssitoiminnan keskus yhdessä Pättinniemen leirikeskuksen kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>